Blog

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws

Try out en Bondsconcours

Op 9 maart doet het A-orkest mee aan het bondsconcours in Drachten. Ter voorbereiding worden er 2 concerten gegeven:

Het eerste concert is zondag 17 februari om 19.30 uur in het Cultuurcentrum. Het tweede concert is 03 maart in Grootegast (zie poster)

Kerst 2018

Tijdens de kerst hebben we verschillende optredens gehad o.a. het improvisatieconcert in de Koepeltheater, spelen tijdens de herdertjestocht, dienst begeleiden in de Pelikaankerk en in de Sint Vituskerk te Stiens. Tevens hebben we in ons clubgebouw een optreden gegeven voor het goede doel. Hiermee is een mooi bedrag opgehaald zodat de Fougoulance (ambulance) in Guinea weer brandstof heeft om te rijden. Voor meer info verwijzen wij u naar de site www.fougoulance.nl 

Donateursconcert 03-11

Traditioneel vond ons donateursconcert plaats in het eerste weekend van november. Het thema was Als Vanouds. 
Er zijn diverse optredens geweest, van onze samenspelgroep tot aan het A-orkest. Tevens heeft de gehele vereniging gezamenlijk opgetreden. 

Lud van de Middelsee

Op 30 september deed het A-orkest mee aan de Lud van Middelsee.  Bezoekers namen deel aan een fietstocht langs de vroegere Middelsee. Op diverse punten werden optredens verzorgd. Het A-orkest gaf samen met de muziekvereniging Weidum een optreden bij Taniaburg. In de avond deden we mee met het slotspektakel nabij de Oldehove.

Uitfestival

Op 2 september beginnen we met een optreden van het jeugdorkest i.c.m. Circus Adje tijdens het Uitfestival in de Prinsentuin.

Concours Schiermonnikoog

In mei heeft het A-orkest een try out gegeven in de Kurioskerk ter voorbereiding op het concours op Schiermonnikoog.
Met de hele band zijn we 1 juni naar Schiermonnikoog afgereisd. We hebben een mooi optreden neergezet en 82.5 punten behaald.