Het Jeugdorkest

Samen muziek leren maken

Het Jeugdorkest van Brassband Hosannah

Muziek maken én optreden met andere jeugdleden, daar gaat het om bij ons Jeugdorkest. Elke vrijdagavond van 18:30u tot 19:15u repeteren we onder leiding van onze enthousiaste dirigent Renee van der Veen – Fennema. Of je nu een ervaren muzikant bent of net begint, bij ons ontdek je hoe leuk het is om in een orkest te spelen en samen muziek te maken! 

Naast samen repeteren, doen we nog veel meer! We treden regelmatig op en doen mee aan leuke festivals. Maar wat onze optredens écht bijzonder maakt? We mixen muziek met dans, zang en theater! Je krijgt de kans om je creativiteit te laten zien en samen met je vrienden het podium op te gaan. 

Bij ons staat plezier voorop en iedereen mag meedoen!  
Kom gezellig langs en ontdek hoe gaaf het is om samen muziek te maken. 

Meespelen in het Jeugdorkest

Wil je graag mee spelen in het Jeugdorkest? Kom dan een keer kennismaken of speel direct een repetitie mee. In het jeugdorkest is iedereen welkom om mee te spelen. Naast de repetities volg je ook koperlessen die te volgen zijn Muziekopleidingen Friesland. Instrumenten worden beschikbaar gesteld door de vereniging en zijn te gebruiken tijdens repetities, muziekles en om thuis te oefenen.

Ik wil meespelen!

Dirigent Jeugdorkest

Renee staat sinds 2010 voor het Jeugdorkest van Hosannah. Naast gedreven kracht om jeugd te motiveren muziek te maken, is ze voorzitten van de Stichting Muziekopleidingen Friesland. Renee is fulltime bezig met muziek. Al sinds jonge leeftijd speelde Renee bij Hosannah, toen onder leiding van haar vader Folkert Fennema. Renee is conservatorium geschoold en afgestudeerd als Docerend Musicus Trompet.

Muziek maken is voor iedereen belangrijk! De jeugd motiveren om hun muzikaliteit te blijven ontdekken en ontwikkelen is onmisbaar in hun ontwikkeling.
– Renee

Ontdek alle mogelijkheden