Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws

Jeugdsponsor actie Poiesz

Afgelopen vrijdag hebben wij een cheque met een bedrag van maar liefs eur 1324 euro in ontvangt mogen nemen. Dit naar aanleiding van onze deelname aan de Poiesz Jeugdsponsor actie.

Alle mensen die voor ons hebben gespaard en de Poiesz Leeuwarden-Schieringen, heel erg bedankt!

Solistenconcours OMF

Op 31 maart hebben veel leden van onze vereniging mee gedaan met het solistenconcours van het OMF. Het kwartet met Elly, Sverre, Frode en Senne won de 1e prijs!

Jeugdsponsoractie Poiesz

Op zaterdag 31 maart was Hosannah bij de Poiesz in Schieringen om nog meer munten te verzamelen. We hebben een goede dag gedraaid met heel veel munten in de koker.

Zondagmiddagconcert

Op 25 maart heeft het B-orkest meegedaan met de Zondagmiddagconcerten in de binnenstad. Op de foto minder goed te zien maar het was heerlijk weer dus we troffen het!

Poiesz Jeugd Sponsoractie 2018

Het is weer tijd voor de Poiesz Jeugd Sponsoractie! In elke Poiesz supermarkt krijg je jeugd sponsor munten bij je dagelijkse boodschappen.Spaar jij met ons mee?💰

Onze spaarpot staat bij Poiesz Schieringen. Je mag natuurlijk ook je munten aan één van onze leden geven of tijdens de repetitieavonden op woensdag en vrijdag. Hoe meer munten, des te hoger het bedrag dat wij ontvangen voor onze jeugd.🎺
Wij hopen op jullie steun!

Koffieconcert

Op 11 februari heeft het A-orkest een koffieconcert gegeven in de Schranskerk. Dit was het eerste optreden met onze nieuwe dirigent Jappie Kuipers.
Spannend maar vooral ook erg leuk. We hebben veel mooie complimenten mogen ontvangen en de opkomst was hoog. Heel erg bedankt allemaal hiervoor!

Theorie examens

Op 10 februari hebben een aantal leerlingen examen gedaan. Onder toezicht van Hilde en Senne zijn de volgende leerlingen geslaagd: Wessel, Renske, Hannah, Ivo, Luuk en Hugo! Van harte gefeliciteerd kanjers

T

Studieweekend Balk

Het A-orkest is voorafgaand aan het koffieconcert op studieweekend naar De Stipe in Balk geweest. We hebben genoten van een muzikaal en gezellig weekend. Bedankt Jappie Kuipers en Herman Sibma!