Dirigent(e) gezocht | A-orkest

Het A-orkest van onze bruisende vereniging is op zoek naar een enthousiaste en gedreven dirigent(e), die met veel passie het A-orkest vanaf november 2017 wil gaan leiden.

Het orkest
Het A-orkest van Hosannah is een jonge band met veel potentie en komt uit in de derde divisie. Het orkest doet mee aan diverse activiteiten, van het begeleiden van kerkdiensten, deelname aan het bondsconcours, tot aan een samenwerkingsconcert met een smartlappenband. Het A-orkest is een hechte band, vele van onze muzikanten maken al jarenlang muziek met elkaar. Daarnaast heeft de band nagenoeg een complete bezetting .
Wij repeteren op de woensdagavond van 19:30 tot 21:30.

Functieprofiel
Wij zoeken een gedreven dirigent(e) die affiniteit heeft met de brassband wereld. Een dirigent die het een uitdaging vindt om aan de slag te gaan met verschillende muzikale niveaus en om deze bij elkaar te brengen. De dirigent is verantwoordelijk voor de muzikale inspiratie naar de leden toe en brengt de juiste balans tussen de muzikale ambities en ontspanning waarbij ook ruimte is voor de nodige portie humor. In samenwerking met de commissie wordt het repertoire gekozen en daarin kan de dirigent vrij bewegen. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met de dirigenten van het Jeugd- en B-orkest in aanloop naar gezamenlijke concerten.

Functie-eisen:

  • Inventiviteit en creativiteit om het maximale uit de muzikanten te halen, waarbij plezier
    in het muziek maken voorop staat
  • Een afgeronde HaFaBra directie opleiding
  • Ervaring als dirigent bij een Brassband is een pré
  • Bij voorkeur woonachtig op maximaal 45 km afstand van Leeuwarden

De selectieprocedure bestaat uit een interview en een proefdirectie.
Je reactie en/of C.V. zien wij graag vóór 26 juli 2017 tegemoet via info@brassband-hosannah.nl
Voor extra informatie kun je een mail sturen naar bovenstaand emailadres t.a.v. Debbie Kwebeman.

Een reactie plaatsen